Apunurkkaus

Täältä löydät apua kiperimpiin kysymyksiin jos eteesi on sattunut ongelmia, esimerkiksi tilauksesi yhteydessä.

KYSYMYS: TILAUSTEN TILAT, MITÄ NE OVAT?
Tilauksen tila: Odottaa tilisiirtomaksua -> tilaus on käsittelyvaiheessa ja käsitellään vasta maksun saavuttua tilillemme. Kun tilauksesta saatu maksu on tilillämme, tilaus muuttuu "Tilaus hyväksytty"-tilaan. Tilamuutoksista lähtee erillinen sähköpostiviesti asiakkaalle.
Tilauksen tila: Tilaus hyväksytty -> Olemme vastaanottaneet tilisiirrolla maksetun tilauksen. Tilaus toimitetaan 3-15 arkipäivän sisällä tämän viestin saapumisesta. HUOMIO! Kaikille tilisiirrolla maksaneille lähtee tilauksen hyväksymisestä ilmoitus sähköpostiin. Jos olet maksanut tilauksen ja ilmoitusta ei tule, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi tilaukset@t-mafia.com tai puhelimitse arkisin 12-16.
Tilauksen tila: PayPal/Tilaus hyväksytty -> tilaus on maksettu PayPalia käyttäen. Tilaus on automaattisesti hyväksytty ja se toimitetaan 3-15 arkipäivän kuluessa.
Tilauksen tila: Checkout/Tilaus hyväksytty -> tilaus on maksettu Checkout-palvelua käyttäen. Tilaus on automaattisesti hyväksytty ja se toimitetaan 3-15 arkipäivän kuluessa.
Tilauksen tila: Tilauksenne on postitettu -> tilaus on kokonaisuudessaan käsitelty ja se on viety Postiin tmv. Jos tilaus toimitetaan postipakettina tai Matkahuollon kautta, viestin mukaan tulee seurantakoodi. Jos se toimitetaan suoraan postilaatikkoon (esim 1-2 paitaa), viestinä tulee pelkkä ilmoitus toimituksesta.
Tilauksen tila: Odottaa - muistutus tilauksesta -> Olet valinnut tilauksen maksuvaihtoehdoksi tilisiirron, emmekä ole saaneet tilauksestasi maksua. Tämä muistutus lähetetään kun tilauksen kirjautumisesta on kulunut vähintään 14 päivää. Tilaus perutaan viiden päivän jälkeen jos maksusuoritus ei ole kirjautunut tilillemme.
Tilauksen tila: Tilaus peruttu -> Tilaus on peruttu. Jos olet valinnut tilauksen maksamiseen tilisiirron, emme ole saaneet maksua tekemästäsi tilauksesta ja tilaus perutaan. Voit aktivoida tilauksen uudelleen ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä. Jos tilaus perutaan asiakkaan toimesta, tilaksi muuttuu myös "Tilaus peruttu".
Tilauksen tila: Palautus vastaanotettu -> Jos joudut palauttamaan jonkin tuotteen, ilmoitamme siitä tilaviestillä. Riippuen siitä, mitä tilaukselle tehdään, tila muuttuu sen mukaan. Esimerkiksi, jos tilaus perutaan kokonaisuudessaan, tila muuttuu "Tilaus peruttu"-tilaan. Jos tuote vaihdetaan uudeksi tuotteeksi, tilaksi tulee "Tilauksenne on postitettu".

Tilapäivitykset käydään siitäkin huolimatta läpi, vaikka ne menisivätkin eri järjestyksessä, esimerkiksi, jos palautus hoidetaan siten, että saat tuotteen ennen kuin palautat entisen meille takaisin. On yleistä, että lähetämme palautuskuoren uuden tuotteen mukana, jotta asiakkaalle jäisi mahdollisimman vähän vaivaa. Tällaisessa tapauksessa tilauksen tilat muuttuvat "Palautus vastaanotettu"- ja "Tilauksenne on postitettu"-tiloiksi, vaikka asiakas onkin saanut jo tuotteensa.

Tilauksen tila: Osa jälkitoimituksella -> Pahimman ruuhkan välttämiseksi saatamme toimittaa valmiiksi valmistetun osan tilauksesta. Saatamme joutua esimerkiksi odottamaan tukusta tekstiilejä tai kuvien tuotantopaikalta monivärikuvia. Pystymme kuitenkin usein valmistamaan osan tilauksesta ja siitä johtuen haluamme postittaa sen osan, jonka voimme valmistaa. Kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettu, tilaus vaihdetaan "Tilauksenne on postitettu"-tilaan.

KYSYMYS: MIKSI TUOTTEET EIVÄT TULE MINULLE VAIKKA OLEN SAANUT AJAT SITTEN TILAUSVAHVISTUKSEN?
Vastaus: Tilausvahvistus on tilisiirtovaihtoehtoa käytettäessä myös lasku, jonka maksettuasi tuotteet lähtevät tuotannostamme siihen osoitteeseen jonka olet antanut tunnuksia luodessasi. Toimitusaika tilauksille maksun saapumisesta on 3-15 arkipäivää. Poikkeuksena on PayPal-tilillä tai verkkomaksupalvelulla maksetut tilaukset (Checkout.fi), joissa lasku on sama kuin tilausvahvistus (tilaus on hyväksytty automaattisesti). Jos tilaus ei siitäkään huolimatta saavu perille 3-15 arkipäivän kuluessa, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseella
tilaukset@t-mafia.com .
Ilmoitamme verkkokauppamme kautta asiakkaalle sähköpostiin tilapäivityksenä, kun tilaus on lähtenyt meiltä. Tiesithän, että emme pidä tuotteistamme varastoa, ja valmistamme yleensä tuotteet tilausten tultua.

KYSYMYS: MIKSI TILAUSVAHVISTUS/LASKU EI SAAVU TILAUKSEN JÄLKEEN SÄHKÖPOSTIINI?
Vastaus: Järjestelmämme lähettää tilausvahvistuksen koneellisesti antamaasi sähköpostiin, ja näin ollen se voi juuttua tehokkaisiin roskapostisuodattimiin. Näihin postilaatikoihin kuuluvat mm Gmail.com, MSN.com, Hotmail.com, suomi24.fi, jippii.fi ja Luukku.com.
Tarkista siis aina myös roskapostilaatikkosi, ettei viestimme mene automaattisesti sinne!
Kirjoitusvirhe sähköpostiosoitteessa on hyvin yleinen syy, miksi tilausvahvistus ei saavu perille!
Jos epäilet antaneesi virheellisen sähköpostiosoitteen tilinluonnin yhteydessä, ole ystävällinen, ja ota meihin yhteyttä esimerkiksi laittamalla meille sähköpostia siitä osoitteesta, jonka olisit asiakastiliisi halunnut liitettäväksi.

KYSYMYS: MIKSI TILAUKSENI ON PERUTTU?
Vastaus: Seuraa aina sähköpostiasi tilauksen tehtyäsi. Jos olet valinnut maksutavaksi tilisiirron, eikä maksusuoritus ole tullut tilillemme eräpäivään mennessä, tilauksen tila muutetaan "Odottaa - Muistutus tilauksesta!", jonka jälkeen tilaukselle annetaan vielä 5 päivää maksuaikaa. Emme ota asiakkaaseen yhteyttä maksamattomasta tilauksesta esim. tekstiviestillä. Huomioitavaa kuitenkin, että saatamme joutua tilaamaan valmistukseen tarvittavat materiaalit kustannussyistä etukäteen tukuista muiden tavaroiden mukana, jotta voimme valmistaa tuotteet asiakkaalle ajallaan. Pidämme jokaista tilausta sitovana, kun tilauksen maksuvaihtoehdoksi valitaan Tilisiirto!
Jos tilaus on peruttu muusta syystä, kuin mitä edellä mainittu, voi syynä olla esimerkiksi, että tilaus on kirjautunut virheen takia järjestelmäämme useamman kerran. Otamme aina yhteyttä asiakkaaseen, jos maksutavaksi on valittu tilisiirto (ennakkomaksu). Muussa tapauksessa voimme tarkistaa maksutapahtumista, montako tilausta oli tarkoitus tehdä. Perumme ylimääräiset tilaukset, emme poista niitä.

KYSYMYS: MIKSI SAIN VAIN OSAN TILAUKSESTANI, KUN OLEN TILANNUT KOLME PAITAA?
Vastaus: Toimitamme esim. T-paidat, pipot ja bodyt kirjeinä suoraan kotiisi. Tästä syystä saatamme joutua paketoimaan useamman T-paidan lähetyksen useampaan eri kuoreen, jotta ne täyttävät Postin vaatimukset kirjeen koosta. Jos olet tilannut kolme paitaa, on todennäköistä, että se toimitetaan kahdessa erässä. Tästä ei kannata huolestua, silä Posti tuo toisenkin osan ajastaan. Jos näin ei ole, ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tilauksesta osa on jälkitoimituksella, tilauksen tilana on "Osa jälkitoimituksella". Tilaus muutetaan "Tilauksenne on toimitettu"-tilaan kun se on kokonaisuudessaan toimitettu.

KYSYMYS: VAIHDOIN TYÖPAIKKAA HETKI SITTEN JA OLEN LUONUT ASIAKASTILIN VANHAN TYÖPAIKAN SÄHKÖPOSTILLA, JOTA EI ENÄÄ OLE. PITÄÄKÖ MINUN LUODA UUSI ASIAKASTILI?
Vastaus: Ei tarvitse. Voit kirjautua samoilla tunnuksilla edelleen järjestelmäämme, vaikka sähköpostisi ei olisi enää voimassakaan. Kun olet kirjautunut, mene Oma tili-asetuksiin kohtaan Muuta tietoja. Vaihda sähköpostiosoitteesi, jolla haluat jatkossa kirjautua järjestelmään. Muista vaihtaa aika-ajoin myös salasana! Seuraavalla kerralla kun kirjaudut sisään, uusi asiakastilin tunnus on voimassa.

KYSYMYS: EN HALUAISI ANTAA TIETOJANI JÄRJESTELMÄÄN. VOINKO TILATA TUOTTEITA MUULLA TAVALLA?
Vastaus: Tottahan toki voit tilata! Otamme tilauksesi vastaan myös sähköpostitse. Joudumme kuitenkin pyytämään tietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) tilauksen yhteydessä ja hyväksyttämään käyttöehdot, niin kuin muissakin tilauksissa. Lähetämme sähköpostiisi laskun, joka lähetetään siihen sähköpostiin josta olet ottanut yhteyttä. Näin tilauksestasi jää meille tosite. Lasku maksetaan tilisiirrolla voimassaolevien maksuehtojen mukaisesti. Käy siis tutustumassa Tilausehtoihimme ja Maksu- & toimitusehtoihimme ennen kuin teet tilauksesi. Tilaa osoitteessa t-mafia@t-mafia.com.

KYSYMYS: MITÄ EROA PROFILOIDULLA JA OMA TEKSTI-TUOTTEELLA?
Vastaus: Oma teksti-tuotteeseen asiakas valitsee (suunnittelee) kaiken painettavan materiaalin itse, esimerkiksi tekstin ja fontin. T-Mafian logo painetaan paidan sisäpuolelle, yleensä niskalapun alle. Jos omassa valikoimassamme on tuote, johon saa valita jonkin tietyn osan kuvasta tai tekstistä, tämä on profiloitu tuote, ei oma teksti-tuote. Logo painetaan aina selkäpuolelle niskan kohdille niin kuin muissakin tuotteissamme. Poikkeuksena ainoastaan sellainen profiloitu tuote, jossa kuva on selässä.

KYSYMYS: HALUAN TILATA T-PAITOJA, MUTTA EHTIVÄTKÖ PARIN PÄIVÄN SISÄLLÄ KOTIINI, KUN OVAT MENOSSA LAHJAKSI?
Vastaus: Emme voi luvata varmuudella tilauksen toimitusta näin lyhyessä ajassa. Kuljetukset ovat riippuvaisia muistakin tekijöistä, esimerkiksi postinkulusta (Itellasta). Jos sinulla on erityistoiveita tilaustasi koskien, ota meihin yhteyttä. Voit jättää myös erityistoiveesi tilauksen yhteydessä "Lisätietoja"-kohtaan. Otamme yhteyttä jos emme pysty totetuttamaan toivettasi. Muistathan antaa puhelinnumerosi meille yhteydenottoa varten!

KYSYMYS: MIKSI OMA TEKSTI-TUOTTEILLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA?
Vastaus: Lakiasetuksen mukaisesti, itselle räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Poikkeuksena kuitenkin on laatuvirhe, tai jos tuotteessa on valmistusvirhe. Valmistusvirheeksi ei lueta mm asiakkaan antamaa tekstiä, jossa on kirjoitusvirhe.

KYSYMYS: ONNISTUUKO PAITATILAUS PUULAAKIJOUKKUEELLEMME KUN KAIKKIIN PAITOIHIN TULISI PELINUMERO JA PELAAJAN NIMI?
Vastaus: Tottahan toki onnistuu! Tällaisen tilanteen sattuessa ota yhteyttä meihin t-mafia@t-mafia.com niin teemme sinulle tarjouksen (josta et voi kieltäytyä). Suurien määrien tilaukset onnistuvat siinä missä pienemmätkin!

KYSYMYS: MIKSI KAUPASSA OLI VIIME VIIKOLLA HALUAMANI VAIHTOEHTO, JA TÄLLÄ VIIKOLLA SE ON POISTUNUTt?
Vastaus: Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja näin ollen myös poistamme välillä tuotteita listoiltamme uusien alta pois. Jos on käynyt niiiiin ikävästi, että toivepaitasi on poistettu myynnistä, saatamme pystyä leikkimään joulupukkia, ja toimittamaan sen sinulle kuitenkin. Ota siis meihin yhteyttä t-mafia@t-mafia.com.

KYSYMYS: MITÄ TARKOITTAVAT MERKINNÄT (erikoisväri) JA (mittatilaus!) TUOTTEEN OMINAISUUTTA VALITESSA?
Vastaus: Molemmissa tapauksissa on kyse profiloitavasta, eli itselle räätälöidystä tuotteesta. Erottelemme tällä tavoin muut, kuin perusväreihin kuuluvat tuotteet. Tämä mahdollistaa huomattavasti suuremman väriskaalan tuotteillemme, mitä normaalisti voisimme tarjota. Normaalit perusvärit, esimerkiksi tekstipaidoissa, ovat musta, sininen ja punainen. Nämä niin sanotut "erikoisväri"-vaihtoehdot ovat hieman harvemmin, tai epätodennäköisemmin tilattuja värejä.

KYSYMYS: LAITOIN TUOTTEITA OSTOSKORIIN JEMMAAN MYÖHEMPÄÄ TILAUSTA VARTEN, MUTTA NYT NIITÄ EI ENÄÄ OLE SIELLÄ. MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA?
Vastaus: Kun ostoskoriin laitetaan ns. jemmaan tuotteita, niin ne eivät poistu varastostamme. Jos jotakin tuotetta on jäljellä esimerkiksi enää vain kaksi kappaletta, on mahdollista, että sen on joku ostanut loppuun. Ostoskori ei varaa tuotetta, vaan se täytyy tilata jotta se ei ole muiden ostettavissa. Kaupastamme ei voi ostaa tuotteita, jos niiden varastosaldo on nolla.

KYSYMYS: LAITOIN TUOTTEITA OSTOSKORIIN JEMMAAN MYÖHEMPÄÄ TILAUSTA VARTEN, MUTTA NYT NIISTÄ PUUTTUU OMINAISUUKSIA. MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA?
Vastaus: Uuden tuotelinjaston myötä olemme joutuneet vaihtamaan tuotteiden ominaisuuksia toisinaan. Esimerkiksi T-paitojen värivaihtoehtoja on huomattavasti enemmän kuin vuodesta 2013 taaksepäin. Samoin paitamalleja on enemmän. Pyrimme aina esittämään tuotteiden ominaisuudet mahdollisimman ymmärrettävin tavoin, jotta ne olisivat asiakkaillamme mahdollisimman yksinkertaisesti luettavissa. Jos tuotteen ominaisuus, esimerkiksi väri, on muuttunut sillä aikaa kun palaat takaisin ostoksille, pääset silti tuotteeseen ostoskorissa olevan tuotenimen kohdassa olevasta linkistä. Sitä kautta pääsee valitsemaan tuotteelle uudet ominaisuudet.

Ostoskori...

Ostoskorisi on tyhjä


HEIJASTINPIPOJA
JO VUODESTA
2010


© T-Mafia